Unikke buketholdere fra Idefulde Noter

Blomsterbringeren er fremstillet til at få netop den buket du giver til at udskille sig fra mængden. Hvordan? Den har nemlig plads til at du kan isætte en hilsen eller et visitkort, så ingen er i tvivl om hvem der har givet den. Perfekt til receptioner!

Giv dine kunder en smuk oplevelse – de fortjener det, din buket fortjener det.

Er du ligesom jeg, typen der er passioneret omkring det, du laver og samtidig gerne vil give dine kunder en smuk og fuldendt oplevelse fra start til slut?

At gå ned i en blomsterforretning og købe en buket er ingen sag. Opgaven ligger i at få købt den rette buket med de rette farver, de rette blomster, de rette dufte og den rette indpakning til den helt rette pris.

At skabe den fuldendte blomsteroplevelse er en kunst.  Først skal modtageren defineres:

 • Hvad vil hun/han blive glad for
 • Hvilke blomster skal der i
 • Hvordan skal farvesammensætningen være osv.

Faktisk er der en del faktorer i spil, inden du og din kunde er nået frem til det bedste resultat. Men den fuldendte oplevelse ligger også i at gøre det nemt for kunden at fragte buketten hjem og herefter få den viderebragt til den endelige modtager, så den bevarer sin smukke stand hele vejen.

5 gode grunde til at anvende Blomsterbringeren

Det der ofte kan være udfordringen, er at få transporteret buketten hjem i hel stand. Og vil man gerne give en buket til en man holder af, så handler det ikke kun om selve buketten – nej det handler om helhedsoplevelsen.

Måske du selv har oplevet at modtage eller give en buket, som har manglet lidt blade, eller et blomsterhoved har taget skade.

Dette undgår du ved at anvende Blomsterbringeren. Den står nemlig smukt og sikrer, at alle blomsterne er intakt. Når du ser dens flotte fylde og farverne spille i lyset, så bliver glæden og oplevelsen en helt anden både for dig som giver, og for den som modtager buketten.

 • Du giver dine kunder den smukkeste helhedsoplevelse
 • Du transporterer dine leverancer nemt og sikkert til kundens dør
 • Du gør det nemt for dine kunder at viderebringe buketten i hel stand
 • Du mindsker dit lager af plasticspande til opbevaring
 • Du gør miljøet en tjeneste

Slip af med dine plasticspande
Udover, at Blomsterbringeren medvirker til en smuk levering af buketten, så har den selvfølgelig også en praktisk funktion.

Den er lavet i et holdbart materiale, som sikrer, at buketten kan stå oprejst i bilen, bussen, toget eller endda i cykelkurven.

Det betyder, at du ikke længere skal tænke på, om dine leveringer holder hele vejen, og du slipper også for at skulle have et lager af plasticspande stående, som de kunder kan låne eller få med sig.

Og du giver dine kunder muligheden for at kunne viderebringe buketten i samme flotte stand, som de modtog den i.

Nemt, bekvemt og miljøvenligt
Det skal være nemt for dine kunder at transportere buketterne, hvad enten det er til receptionen, fødselsdagen, brylluppet, kirkegården eller et helt andet sted.

Derudover er du ikke kun god ved dine kære, når du anvender Blomsterbringernen, du nærer også omsorg for miljøet.

Blomsterbringeren fås nemlig i nedbrydeligt materiale, som kan kasseres i komposten, eller automatisk nedbrydes, når buketten visner.

Praktisk om Blomsterbringeren

Blomsterbringeren fungerer ved, at man bukker den rundt om bukettens stilke og lukker med det dobbeltklæbende tape. På bare få sekunder, står buketten smukt og rank uden at vælte.

 • Blomsterbringeren kan anvendes til både store og små buketter.
 • Blomsterbringeren trykkes på enten 260 gram Chromocard med vandlak eller 300 gram Cyclus genbrugspapir og med mulighed for at få farvetryk på begge sider.
 • Minimumsleverance: 500 stk.

Leveringstiden er 6 hverdage uanset trykmetode, og 2-3 hverdage med eksprestryk.

Afprøv Blomsterbringeren før du køber

Inden du træffer din beslutning om at bestille et helt parti hjem, så vil jeg gerne tilbyde dig at afprøve Blomsterbringeren, så du er klar over, hvad du køber.

Udfyld under Kontakt og jeg vil sende nogle til dig hurtigst muligt.

Se vores udvalg af Blomsterbringere herunder:

Blomsterbringeren

Buket holder – Hvid

Blomsterbringeren

Buket holder – Sort