Unikke lysestager fra Idefulde Noter

Skab varme og glæde ved alle højtider med én og samme stage

Denne elegante 5-armede lysestage “All Occasions” skaber glæde, harmoni og hygge hvor end den står.

Navnet ” All Occasions” udspringer af min idé til en stage, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvornår og hvordan den kan og skal anvendes.

Disse lysestager kan bruges året rundt, du kan blot udskifte stjernerne til den form du ønsker! Tanken bag lysestagen er, at den udover at være elegant at se på også kan anvendes til flere formål.
Derfor har den udskiftelige plader til bloklysene, så du kan tilpasse den alt efter årstid, højtid, humør, begivenheder osv.

Derudover er den lavet i et tidløst design, som bevirker at den passer ind i stort set alle hjem og til alle slags begivenheder, fordi man kan re-designe dens udseende og selv tilføje pynt og andre emotionelle virkemidler.

Brug den som adventskrans og kalenderlys på samme tid

Ønsker du kun én dekoration til jul?

Måske du har begrænset med plads i dit hjem, eller måske du bare ikke orker at gå i gang med ler og gran til den store guldmedalje.

” All Occasions” – stagen med sine fem arme bevirker, at du kan lave én smuk og elegant juledekoration uden, at den sviner og uden, at du skal finde plads til mere end én i dit hjem.

Ønsker du en kombination af både hjerter og stjerner, så udskifter du bare pladerne efter eget ønske.
Du kan ydermere sætte dit helt personlige præg på den ved at tilføje dit yndlingspynt eller din yndlingsblomst f.eks. på pladen i midten. Det skaber en idyllisk atmosfære og varme til rummet, og derudover er det smukt at kigge på.

Fås forgyldt i krom

Lysestagen fremstilles i stål og er forkromet men ønsker I den forgyldt på anden vis er I velkommen til at kontakte mig for at aftale nærmere.

Indkøbsprisen for stagen afhænger af, hvor stort et parti, der aftages. Stagen er unik og kan ikke købes i butikkerne.

*Salg i butikkerne: En lysestage leveres med 5 små stjerner (passer til fyrfadslys)

Pladerne

Der laves hjerter, 8-kantede og cirkelformede plader, som kan byttes ud på stagen alt efter behov.
Andre forme vil være muligt som tilkøb. Tilkøbspakker vil bestå af 5 stk. i stor størrelse (passer til bloklys) eller lille størrelse (passer til fyrfadslys). Der vil løbende blive udgivet mere tilbehør.

Giv dine kunder en hjertevarm oplevelse – kontakt mig i dag

Se vores udvalg af Lysestagen: All Occasions

Lysestagen/ All Occasions

Lysestage – Krom