SÅDAN OPSTOD IDEEN TIL PRODUKTERNE

Blomsterbringeren.

Ideen gik ud på at udvikle en holder til blomster, så man sikrede, at de smukke buketter blev bevaret i hel og flot stand lige fra købet til leveringen hos kunden.

Ideen opstod på baggrund af min egne dårlige erfaringer med buketter, der lå og trillede rundt i bunden af min bil på mine køreture.

Ikke nok med, at bilen altid var fyldt med vand og blade, buketterne tog også skade i en sådan grad, at jeg ofte måtte købe en ny, fordi jeg ikke syntes, at jeg kunne være bekendt at overdrage en fragmenteret buket til dem jeg holdt af, eller til det arrangement som jeg nu engang var inviteret til.

Efter en del sparring med min fætter (som er arkitekt), besluttede vi os for at udvikle “Blomsterbringeren”, som skulle være mere end “bare” en praktisk holder til blomster.

Sammen indgik vi et samarbejde med LaserTryk i Århus, for nogle år siden men det gik desværre ikke som håbet. Så overtog selv produktet april 2018.

Et praktisk stykke værktøj, der skaber en smuk helhed
Ofte når man forlader blomsterforretning er det med favnen fuld af blomster, og det er først når man er i bilen, eller kommet ud til cyklen, at man kommer i tanker om, at man ikke har noget at sætte buketten i.

Og ikke alle blomsterforretninger skiller sig af med sine plasticspande, som i øvrigt også fylder bagefter.

Derfor var det enormt vigtigt, at Blomsterbringeren skulle være praktisk, men samtidig elegant at se på. Den skulle skabe et naturligt, smukt helhedsindtryk, når man modtog buketten.

Det lykkedes mig at få en aftale i hus med en leverandør, og min første aftager af Blomsterbringeren blev Føtex Silkeborg, som i en periode brugte den sammen med sine buketter.

For All Occasions.

Da jeg var godt i gang med idéudviklingsprocessen til Blomsterbringeren, opstod der endnu en idé, som der jo så ofte gør, når man er kreativ indrettet – nemlig ideen til lysestagen.

Jeg blev inspireret til at udvikle lysestagen, fordi jeg savnede en stage, hvor kalenderlys og adventslys kunne stå samlet.

Derfor blev stagen udviklet med udskiftelige plader til bloklysene og fyrfadslys, så man kan tilpasse den alt efter årstid, humør, begivenheder osv.

Stifter: Elenna Juuliie Nielsen

HVEM STÅR BAG IDEFULDE NOTER?

Kort om mig
Udover at være en åben og livsglad person, der brænder for at udvikle ideer og produkter, som kan skabe glæde i folks hjem, så er jeg også et meget stort familie menneske.

Jeg er alenemor til en søn, og til dagligt arbejder jeg som kundemedarbejder hos BoligViborg.
Den tid jeg ikke bruger med min søn, bruger jeg på at tænke nye og kreative tanker, simpelthen fordi jeg ikke kan lade være.

Jeg er nok det, man vil kalde autodidakt eller selvlært om man vil, inden for branchen. Jeg finder min inspiration gennem de mennesker, jeg omgås, og jeg elsker at lade mig inspirere af andre iværksættere og deres rejse i medgang og modgang.

Det er en naturlig drivkraft, som får mig til at forfølge mine drømme, og derfor besluttede jeg mig for, at de to produkter skulle se dagens lys, så andre kunne få muligheden for at gøre hygge og glædelig oplevelser lettere at håndtere.

Du er altid velkommen til at kontakte mig
Har du spørgsmål undervejs i din tur rundt på min hjemmeside, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig.

Grundet mit fuldtidsjob, så er jeg lettest at træffe via mail men du er også velkommen til at give mig et kald. Svarer jeg ikke i første hug, så læg en besked og jeg ringer tilbage, så hurtigt jeg kan og helst inden for 24 timer.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Elenna

MIN VISIONEN

Er at skabe en glædelig og brugbar oplevelse af mine produkter.

Hvad enten det drejer sig om at levere den fuldendte Blomsteroplevelse eller danne rammerne for en hyggelig atmosfære med en smuk pyntegenstand – det er den totale helhedsoplevelse, som jeg brænder for at give dig og dine kunder.